Transport si tractare

Efectuam tractare gratuita in judetul Bistrita Nasaud in caz de daune 24 ore din 24. Telefon 0751.166.373 sau 0751.280.726.

Dispunem de trei autotrailere de diferite capacitati: 8 autoturisme, 4 autoturisme si 1 autoturism.

Pe toata durata transportului (de la locul de încarcare pâna la descarcare) autovehiculele transportate sunt asigurate prin polita încheiata de societatea noastra în limita sumei de 100.000 Euro.

Preluam comenzi atât pentru autovehicule noi cât si pentru autovehicule second-hand sau avariate.

Suntem specializati pe transport auto din Europa de Vest si nu numai, efectuând saptamânal curse dinspre si înspre aceste tari.

Avem o traditie in operatiuni post shipping ( contracte cu case de speditie din zona de nord a Germaniei : Hamburg, Bremen, Bremenhaven ) , pentru auto importate cu predilectie din S.U.A si Canada.

În cazul în care doriti sa importati sau sa exportati un autovehicul, o puteti face completând formularul de comanda pentru transport (pe care-l puteti descarca de pe aceasta pagina) si trimitându-l pe fax la numarul nostru semnat si stampilat.

Serviciul de logistica va prelua imediat comanda dumneavoastra si va organiza transportul, confirmându-va telefonic sau prin fax data în care se va efectua acel transport auto.

Pentru fiecare autovehicul, la preluarea masinii se va completa un proces verbal de predare primire, iar transporturile internationale vor fi însotite de carnet TIR, scrisoare de trasura CMR sau formular T1/T2, în functie de natura transportului solicitat.