Despre noi

Cea mai extinsa retea de dealeri si service auto din judet poarta un singur nume: Comautosport

Cea mai extinsa retea de dealeri si service auto din judet poarta un singur nume: Comautosport

Comautosport face parte din Grupul Comautosport recunoscut pentru afacerile derulate în domenii precum servicii financiare , distributie si service auto.

Comautosport detine cel mai vast portofoliu de marci auto de pe piata autohtona, reprezentând sase dintre cele mai renumite marci auto existente pe piata: Mitsubishi, Toyota, Ford , Renault si Dacia.

Reteaua de distributie si service auto Comautosport numara 5 reprezentante mono-brand sau multi-brand, asigurând accesibilitate si servicii de calitate în judet. În fiecare dintre reprezentantele Comautosport showroom si service, avem consilieri pasionati de domeniul auto, profesionisti si implicati, gata sa ofere solutii adaptate nevoilor fiecaruia dintre clientii nostri. Totodata, locatiile service Comautosport sunt autorizate si pregatite sa efectueze reparatii unui portofoliu extins de marci auto.

Obiectivele Comautosport pe termen scurt si mediu au ca element central consolidarea relatiei client – companie – marca. Noile investitii, efectuate pe întreg teritoriul judetului, permit echipei Comautosport sa ofere astazi clientilor sai servicii si solutii complete si personalizate. În acest sens, au fost initiate programe de loializare si fidelizare a clientilor si s-au dezvoltat parteneriate strategice cu companii apartinând Grupului Comautosport sau cu alte companii de renume, ce opereaza pe piata autohtona sau internationala, cu scopul cultivarii unei relatii cât mai lungi si mai consistente cu fiecare dintre clientii organizatiei.

Mai mult decât profesionalism la standarde ridicate, Comautosport înseamna echipa. O echipa unita, bine pregatita si pasionata de domeniul auto, ai carei membrii împartasesc, indiferent de nivelul ierarhic, aceleasi valori si principii de business.

Printre valorile si principiile împartasite se numara:

Rezistenta. În ultimii 22 de ani, echipa Comautosport a contribuit cu determinare si profesionalism la dezvoltarea economica in judet.

Viziunea. Comautosport anticipeaza si are curajul sa mearga mai departe spre obiectivul propus, transformând schimbarile exterioare în avantajul companiei, construind noi linii de business si lansând noi produse si servicii, menite sa contribuie la îmbunatatirea calitatii vietii fiecaruia dintre clientii nostri.

Stabilitatea. A fi stabil înseamna sa construiesti responsabil, sa te dezvolti, pastrând însa o linie clara, care îti ofera confortul si certitudinea ca stii de unde ai plecat si unde vrei sa ajungi. Stabilitatea economica si comerciala pe care o cultiva Grupul Comautosport este dovada responsabilitatii asumate de companie fata de fiecare client cu care intra în contact.

Integritatea. De douazeci de ani, integritatea abordarilor comerciale, precum si a membrilor echipei Comautosport este argumentul principal pentru care clientii si partenerii organizatiei continua sa construiasca alaturi de Comautosport.

Istoria celor 3 diamante

Istoria Mitsubishi începe în 1870, când tânarul antreprenor japonez, Yataro Iwasaki, pune bazele propriei afaceri, o companie navala numita Tsukumo Shokai. Dupa câteva schimbari ale numelui companiei, în 1875 aceasta a primit un nume asociat cu forma logoului, Iwasaki consolidând astfel imaginea companiei.

Prima parte a numelui, „Mitsu”, a fost inspirata de cele trei elemente ale logo-ului, care, în japoneza, înseamna “trei”, iar a doua parte este data de forma de romb a celor trei parti. Aceasta forma de diamant este numita „hishi” în japoneza. Din îmbinarea celor doua simboluri a luat nastere numele Mitsu-bishi, cele trei diamante.

Mitsubishi Mail Steamship Company, marca „celor 3 diamante” si-a modificat numele de mai multe ori datorita restructurarilor si încorporarii altor companii, iar în 1914 logo-ul a fost modificat în forma sa finala.

Compania s-a dezvoltat rapid si în 1917 a fost construit primul autovehicul, o copie dupa Ford model T, numit Mitsubishi Model A, iar un an mai târziu a aparut prototipul primului camion Mitsubishi.

În 1970 divizia responsabila cu fabricarea motoarelor pentru automobile s-a constituit într-o companie independenta numita Mitsubishi Motors Corporation.

Brandul Mitsubishi Motors a devenit cunoscut în Europa în 1974, odata cu aparitia primelor modele Lancer si îsi continua si în prezent dezvoltarea pe pietele noi. Astazi, compania Mitsubishi este prezenta, la nivel mondial, în peste 170 de tari, printre care si 30 de state europene.

De la începuturile companiei Mitsubishi si pâna în prezent, a fost caracterizata de o activitate diversificata, însa constructia masinilor înglobeaza performanta si tehnologia inovatoare, aspecte care se reflecta asupra tuturor modelelor comercializate.